Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Julianalaan 29
5161 BA Sprang-Capelle
0416 274 358 - info@hoefnagel.com
Aangesloten bij
close
Tegels - Tegels Tegels - Tegels
Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair 

Tegels

Tegels vormen de basis van je woning. In onze zeer uitgebreide showroom in Sprang-Capelle vind je tegels en woonvloeren volgens de nieuwste trends. Van klassiek tot naturel en van modern tot landelijk. Wij vertellen je graag meer over onze ruime collectie.

Tegels - 1. Hoefnagel Begonnen als tegelzettersbedrijf

Begonnen als tegelzettersbedrijf

Van grote tegels tot aan mozaïek: de huidige tegeltrends vragen om vakmanschap. Gelukkig hebben wij van Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair jarenlang ervaring in het plaatsen van tegels. In de jaren zestig zijn we namelijk begonnen als tegelzettersbedrijf. Inmiddels kun je in onze showroom alle soorten tegels en woonvloeren bekijken. Ons vakkundige team kan jouw nieuwe tegels vervolgens met de grootste zorg en uiterste precisie bij jou thuis leggen. In de badkamer, keuken, woonkamer of bedrijfsruimte. Ook als je in Waalwijk woont gaan we graag bij je aan de slag.

Tegels bij Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair

De betegeling is de basis van de badkamer, keuken, woonkamer of hal en kan een aanwinst voor je woning zijn.
 In onze zeer uitgebreide showroom hebben wij naast ons ruime assortiment wandtegels ook een ruime keus in alle mogelijke vloertegels. Van topmerken tot aan de ruime collectie van het Baden+ huismerk. We volgen de nieuwste trends, waardoor onze tegelcollectie steeds vernieuwt. Onze adviseurs laten je graag ons ruime tegelassortiment zien en adviseren je over de mogelijkheden voor jouw woning.

Tegels - 2. Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Tegels - 2. Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair

Vloerverwarming voor optimaal comfort

Ga je een nieuwe tegelvloer in jouw woning plaatsen? Overweeg eens vloerverwarming. Wij kunnen vloerverwarming onder iedere tegelvloer installeren. De vloerverwarming verwarmt niet alleen de vloer, maar zorgt voor een prettig en gelijkmatige warmte in je gehele ruimte. Koude voeten en dikke sokken zijn zo verleden tijd. In onze showroom in Sprang-Capelle vertellen onze adviseurs je graag meer over de mogelijkheden in jouw woning.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Sprang-Capelle

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken