Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Julianalaan 29
5161 BA Sprang-Capelle
041 627 4358 - info@hoefnagel.com
Aangesloten bij
Tegels - Tegels
Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair 

Tegels

Tegels vormen de basis van uw woning. In onze zeer uitgebreide showroom in Sprang-Capelle vindt u tegels en woonvloeren volgens de nieuwste trends. Van klassiek tot naturel en van modern tot landelijk. Wij vertellen u graag meer over onze ruime collectie.

  Tegels - 1. Hoefnagel Begonnen als tegelzettersbedrijf

Begonnen als tegelzettersbedrijf

Van grote tegels tot aan mozaïek: de huidige tegeltrends vragen om vakmanschap. Gelukkig hebben wij van Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair jarenlang ervaring in het plaatsen van tegels. In de jaren 60 zijn we namelijk begonnen als tegelzettersbedrijf. Inmiddels kunt u in onze showroom alle soorten tegels en woonvloeren bekijken. Ons vakkundige team kan uw nieuwe tegels vervolgens met precisie bij u aanbrengen. In uw badkamer, keuken, woonkamer of bedrijfsruimte. 

Tegels bij Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair

De betegeling is de basis van de badkamer, keuken, woonkamer of hal en kan een aanwinst voor uw woning zijn.
In onze zeer uitgebreide showroom hebben wij naast ons ruime assortiment wandtegels ook een ruime keus in alle mogelijke vloertegels. Van topmerken als Sphinx Tegels en Villeroy & Boch Tegels tot aan de ruime collectie van het Baden+ huismerk. De tegels in onze showroom passen bij de huidige trends, waardoor onze collectie alsmaar vernieuwt. Onze adviseurs laten u graag de collectie zien en bespreken de mogelijkheden voor uw woning.

  Tegels - 2. Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
  Tegels - 2. Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair

Vloerverwarming voor optimaal comfort

Gaat u een nieuwe tegelvloer in uw woning plaatsen? Overweeg eens vloerverwarming. Wij kunnen vloerverwarming onder iedere tegelvloer installeren. De vloerverwarming verwarmt niet alleen uw vloer, maar zorgt voor een prettig en gelijkmatige warmte in uw gehele ruimte. Koude voeten en dikke sokken zijn zo verleden tijd. In onze showroom in Sprang-Capelle vertellen onze adviseurs u graag meer over de mogelijkheden in uw woning.

  Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar inspiratie? In onze showroom vindt u prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. U wilt een badkamer die precies past bij uw smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kiest u voor Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair dan kiest u voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Tegels - Reviewblok
Wij scoren een
10
10 van 1 10
03-04-2017
Waardering van onze klanten Zie hierboven.
Tegels - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties