Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Julianalaan 29
5161 BA Sprang-Capelle
0416 274 358 - info@hoefnagel.com
Aangesloten bij
Over ons - Over ons
Uw badkamerspecialist in Sprang-Capelle

Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair

Als Brabants familiebedrijf werken we met veel passie aan het realiseren van uw ideale keuken of badkamer. Begonnen als tegelzetters, zijn we uitgegroeid tot een multidisciplinair bedrijf. In onze vernieuwde showroom in Sprang-Capelle vindt u badkamers, keukens en tegels volgens de nieuwste trends. Komt u binnenkort bij ons langs? Onze adviseurs staan voor u klaar.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

 

Volop inspiratie voor uw badkamer en keuken

In onze vernieuwde showroom in Sprang-Capelle vindt u alles voor uw nieuwe badkamer of keuken. Wij bieden diverse badkameropstellingen, keukens, schuifkasten en bijbehorende tegels en accessoires. Onze showroom is samen met Baden+ ontwikkeld, waardoor u altijd de nieuwste trends bij ons vindt. Ook zijn wij dealer van de vtwonen huismerkcollectie. Bij ons kunt u terecht voor het complete pakket. Van een passend ontwerp tot aan de complete installatie. Liever losse badkamer- of keukenproducten? Ook dat is mogelijk. U kunt uw eigen sfeer samenstellen met de verschillende producten, kleuren en materialen.

Maak een afspraak  

Ons team

Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair is een echt Brabants familiebedrijf. Adrie Hoefnagel leidt het ervaren en gepassioneerde team. Wij nemen alle tijd om uw wensen te bespreken en een ontwerp te maken waar u enthousiast van wordt. Ook voor de volledige verbouwing en installatie staat ons vakkundige team klaar. Een snelle levering van uw badkamer of keuken is bij ons gegarandeerd. Om onze kennis te blijven verbeteren, bezoeken wij alle badkamer- en keukenbeurzen. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.

  Over ons - 2. Hoefnagel Ons team
Onze kwaliteitsstandaard is hoog. Niet alleen in materiaal, maar ook in onze persoonlijke werkwijze.

Keukens

Onze keukenshowroom is recent vernieuwd. Kom langs in onze showroom in Sprang-Capelle en bekijk de realistische opstellingen volgens de laatste trends. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de keukens en mogelijkheden voor uw woning. U heeft de keuze uit diverse producten en merken, waardoor er voor ieder budget een perfecte keuze is. Ook is er veel mogelijk in frontkleuren. Wat dacht u van hout, of een prachtige betonkleur?

LEES MEER

  Over ons - 4. Hoefnagel Specialiteitenblok
  Over ons - 4. Hoefnagel Specialiteitenblok

Tegels

In de jaren zestig begon Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair als tegelzettersbedrijf. Van klassieke handgevormde tegeltjes tot natuursteen: dankzij onze jarenlange ervaring is alles mogelijk. In onze showroom in Sprang-Capelle vindt u onze vernieuwde tegelcollectie. Kies uit diverse A-merken, zoals Sphinx Tegels en Villeroy & Boch tegels. Ook het goede en betaalbare huismerk van Baden+ is in ons assortiment opgenomen. Vindt u een tegel die helemaal bij uw smaak past? Ons eigen team kan de tegels met oog voor detail bij u plaatsen.

LEES MEER

  Over ons - Vacature

Kom jij ons team versterken?

We zijn per direct op zoek naar een leerling keukenmonteur met ambitie. We bieden een veelzijdige baan waarbij je in eerste instantie mee zult lopen met ervaren monteurs en je door hen opgeleid wordt tot allround installateur. Je werkgebied is bij particulieren en grotere projecten. Ben jij iemand die affiniteit heeft met interieur, precies werkt en graag mooi werk wil leveren? Plus je vindt het leuk om in een team samen de schouders eronder te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

LEES MEER

 

Aangesloten bij Baden+

Als zelfstandig ondernemer zijn wij aangesloten bij Baden+. Baden+ is een landelijke franchiseformule voor badkamershowrooms. Hierdoor kunnen we u garanderen dat we op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en dat we u een goede prijs-kwaliteitsverhouding kunnen aanbieden. Naast deze Baden+ website hebben wij ook nog een eigen website. Wilt u daar een kijkje nemen? Klik dan hier.

  Over ons - hoefnagel aangesloten bij badenplus
  Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar inspiratie? In onze showroom vindt u prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. U wilt een badkamer die precies past bij uw smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kiest u voor Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair dan kiest u voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Over ons - Reviewblok
Wij scoren een
10
10 van 1 10
03-04-2017
Waardering van onze klanten Zie hierboven.
Over ons - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties