Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Julianalaan 29
5161 BA Sprang-Capelle
0416 274 358 - info@hoefnagel.com
Aangesloten bij
close
Baden+ schoonmaakmiddelen - Baden+ schoonmaakmiddelen Baden+ schoonmaakmiddelen - Baden+ schoonmaakmiddelen
Krachtig en milieuvriendelijk

Baden+ Schoonmaakmiddelen

Sanitairreiniger - de alleskunner voor het grondige werk

De badkamer schoonmaken is voor de meesten geen favoriete bezigheid. Voor extra comfort en gemak heeft Baden+ een echte alleskunner ontwikkeld. Deze krachtige reiniger is er speciaal voor de grondige reiniging, voor alle vuilsoorten in de badkamer. Uniek is dat deze reiniger een zeer lage pH-waarde heeft, maar toch in staat is om huidvetten en zeepresten te verwijderen. Daarnaast verwijdert de reiniger kalk, dé huisvesting van bacteriën. De reiniger is dus onmisbaar voor een hygiënische badkamer!

Baden+ schoonmaakmiddelen - 01. sanitairreiniger en microreiniger
Baden+ schoonmaakmiddelen - 01. sanitairreiniger en microreiniger

Microreiniger - allesreiniger en geurvreter in één

We beginnen en eindigen de dag vaak in de badkamer. Met dat intensieve gebruik is het niet zo gek dat kalkaanslag en urinesteen zich gemakkelijk opbouwen. Dat is zonde voor je badkamer en bovendien onhygiënisch: bacteriën nestelen zich graag in de kalkaanslag en zo krijg je op den duur ook nare geurtjes. Om dit probleem bij de kern op te lossen heb je een goede reiniger nodig. De Baden+ Micro Reiniger laat een microbiologische laag achter op het sanitair, die kalk en bacteriën afbreekt. Zo heb je langdurig een frisse geur in de badkamer.

Baden+ schoonmaakmiddelen - Banner - Download schoonmaaktips badkamer

DOWNLOAD SCHOONMAAK- EN ONDERHOUDSTIPS BADKAMER

Houd je badkamer lekker schoon en fris. Laat je kranen en spiegels glimmen en je douchewand en tegels blinken. Vraag onze pdf aan met schoonmaak- en onderhoudstips en houd je de badkamer jarenlang tiptop in orde.

PDF SCHOONMAAKTIPS

Antikalk coating - perfecte bescherming voor je badkamer

De Baden+ Antikalk Coating is zeer krachtig en voorkomt kalk voor wel zes maanden lang. Zo kun je onbezorgd genieten van je sanitair. Het middel is geschikt voor sanitair, douchewanden, kranen en tegels. Let op: niet gebruiken op kalkhoudende steensoorten, zoals marmer. 

Baden+ schoonmaakmiddelen - 03. Baden+ Goed voor jou en het milieu nieuw

Superglans - voor een glanzend schone badkamer

Deze superglans reiniger verfrist en ontvet alle tegels en sanitair in je badkamer. De superglans reiniger beschermt tegen kalk en laat ieder oppervlak streeploos opdrogen. Met deze reiniger heb je altijd een stralend en glanzend schone badkamer.

 

Baden+ schoonmaakmiddelen - 04. superglans en douchereiniger
Baden+ schoonmaakmiddelen - 04. superglans en douchereiniger

Douchereiniger - altijd een schone douchecabine

Deze reiniger kun je iedere dag gebruiken. Het sterke middel ontvet, ontkalkt en verfrist je douchecabine en douchewand. Heb je een douche met een antikalk-coating? Dan is deze reiniger de beste keuze. De reiniger tast de coating niet aan en bij iedere gebruik wordt een dun laagje aangebracht dat beschermt tegen kalkhechting. Zo start je elke dag in een schone, frisse douche!

 

Een krachtig team, haal ze gauw in huis!

Deze Baden+ collectie van zeven unieke schoonmaakmiddelen, zorgt er met elkaar voor dat je badkamer fris blijft. Ze bestrijden alle soorten vuil in je badkamer. Van zeepresten tot aan bacteriën; ze kunnen het allemaal aan. De Baden+ Schoonmaakmiddelen zijn verkrijgbaar bij de winkels van Baden+. Ontdek ze alle zeven!

Zoek een winkel

Zoek een winkel bij jou in de buurt.

Baden+ schoonmaakmiddelen - 05. krachtig team

Toiletreiniger - krachtig en mileuvriendelijk

Denk je aan een toiletreiniger, dan denk je al gauw aan chloor. Zonde, want met chloor verwijder je de kalk in je toilet niet en juist daarin nestelen bacteriën zich graag. Gelukkig is de Baden+ Sanitair Gel een krachtig alternatief. Deze reiniger maakt hygiënisch schoon, geeft langdurige frisheid en is milieuvriendelijk. Daarnaast brengt de gel een extra antikalklaag aan voor de bescherming van keramiek.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair en haal jouw schoonmaakmiddelen in huis.

Baden+ schoonmaakmiddelen - 02 toiletgel en spiegelreiniger
Baden+ schoonmaakmiddelen - 02 toiletgel en spiegelreiniger

Spiegelreiniger - streeploos en zonder waas

Deze spiegelreiniger is anders dan andere. In tegenstelling tot de meeste reinigers, bevat deze geen ammoniak. Ammoniak laat namelijk een blauwe waas achter en heeft een indringende geur. In plaats daarvan is deze schoonmaker gemaakt van bioalcohol. Dit is een vloeistof dat snel vervliegt, vrijwel geen geur heeft en geen waas achterlaat. Bovendien tast dit middel het spiegeloppervlak niet aan, waardoor je jarenlang plezier hebt van je spiegels.

Baden+ schoonmaakmiddelen - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Sprang-Capelle

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken