Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Julianalaan 29
5161 BA Sprang-Capelle
0416 274 358 - info@hoefnagel.com
Aangesloten bij
Thebalux wastafels
Thebalux wastafels - Thebalux wastafels
Prachtig design in diverse materialen

Thebalux wastafels

Van tandenpoetsen tot aan handen wassen: de wastafel gebruik je iedere dag. Een wastafel moet daarom praktisch zijn, maar moet ook passen bij de uitstraling van je badkamer. Gelukkig heeft Thebalux een uitgebreide collectie van maten, kleuren en materialen precies passend bij het badmeubelprogramma. 

Thebalux wastafels - 1. Thebalux jouw ideale wastafel kiezen

Jouw ideale wastafel kiezen

De zoektocht naar de ideale wastafel begint bij de juiste maat in combinatie met het badmeubel. Thebalux heeft wastafels van 60 cm tot 200 cm breed. Daarnaast heb je keuze uit diverse vormen, dieptes en designs. Wat dacht je van een asymmetrische waskom uit de serie Sense of Condal? Doordat de kom uit het midden geplaatst wordt, is er meer ruimte op het meubelblad. Praktisch en stijlvol!  De wastafels van Thebalux zijn voorzien van kraangaten voor een eenvoudige montage. Liever een moderne inbouwwandkraan? Dan kun je ook kiezen voor een wastafel zonder kraangat. Met Thebalux stel je zelf de ideale wastafel- en meubelcombinatie samen.

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair in Sprang-Capelle voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak

Enkele, of dubbele waskom?

Afhankelijk van de breedte van je badkamermeubel heb je keuze voor verschillende wastafels. Op een smal badmeubel heb je de keuze uit een enkele kom of een wat smallere wastafel. Heb je ruimte voor een breed meubel? Dan is een wastafel met 2 wastafelbakken mogelijk. Bij Thebalux heb je voldoende keuze. Een mooi voorbeeld is de wastafel Nera. Een ondiepe, vierkante kom die met het compacte meubel perfect past in een kleine badkamer.

Thebalux wastafels - 2. Thebalux enkele, of dubbele waskom?
Badkamermeubel met witte ronde opzetkom

Badkamermeubel You

Een bijzondere variant is het badkamermeubel You met een opvallend mineraalmarmer wastafel.  Het strak gegoten blad heeft 2 ondiepe waskommen. Prachtig in combinatie met inbouwkranen, voor een serene sfeer. Ook handig is de extra opbergruimte in het meubel. Zo kan ieder gezinslid zijn of haar badkamerspullen kwijt. 

Twenty wastafels

Op zoek naar een keramische wastafel waarbij je veel keuze hebt? Overweeg dan zeker een wastafel uit de Twenty serie. Ontworpen door de Italiaanse designer Massimiliano Cicconi. Deze prachtige wastafel kenmerkt zich door een dunne belijning en openstaande rand langs de bovenzijde. Zoals de naam al doet vermoeden heb je 20 soorten Twenty wastafels. Kies uit vier breedtematen en bepaal of je een waskom links, rechts of in het midden wil. Bij deze brede variant van 120 cm is ook een dubbele kom beschikbaar.

Thebalux wastafels - Twenty wastafels
Thebalux - Nuance - wastafelmeubel met dubbele wasbak
Thebalux - Taste - Extra breed badkamermeubel met opzetkommen - dark oak
Thebalux - Twenty - wastafel keramiek 120cm dubbele kom
Thebalux - Solid X - wastafelmeubel - zwart zijdeglans

Thebalux wastafels in verschillende materialen

Bij Thebalux heb je de keuze uit verschillende materialen. Het assortiment bestaat uit wastafels van mineraalmarmer, keramiek, glas, beton, Solid Surface en Keratop. Ieder materiaal is uniek en heeft zijn eigen voordelen. Mineraalmarmer is aantrekkelijk geprijsd, keramiek heeft minimaal onderhoud nodig en Solid Surface is kleur- en krasvast. Heb je een stoere, industriële badkamer? Dan staat een betonnen wastafel prachtig in het geheel. Houd je van stijlvol zwart in de badkamer? Ook dat is mogelijk met een wastafel van keramiek, Keratop of glas!  

Opbouw waskom in de badkamer

Naast wastafelbladen met geïntegreerde kommen, kun je bij Thebalux ook kiezen voor opbouwkommen. Jouw badkamermeubel wordt dan voorzien van een afdekblad, waarop een waskom geplaatst kan worden. Een opbouw waskom geeft een trendy uitstraling aan je badkamer. De opbouw waskommen van Thebalux zijn verkrijgbaar in de vormen rond, ovaal en vierkant.

THEBALUX COLLECTIE
 

Thebalux badkamermeubels

 

Thebalux spiegels en spiegelkasten

 

Thebalux

 

Thebalux toiletmeubels

Thebalux wastafels - Reviewblok
Thebalux wastafels - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties