Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Julianalaan 29
5161 BA Sprang-Capelle
0416 274 358 - info@hoefnagel.com
Aangesloten bij
Sphinx Acanto
Sphinx Acanto - Sphinx Acanto
Creatieve vrijheid om uw badkamer zelf in te richten

Sphinx Acanto

Richt met de Acanto badkamerserie van Sphinx uw badkamer of toiletruimte volledig in en bepaal de look die u leuk vindt. Deze moderne, elegante serie biedt u slimme opbergmogelijkheden en een ruime keuze in badkamermeubels, wastafels, toiletten met Rimfree technologie, bidets en baden. U kunt zelfs de stijl, opbouw en indeling van uw badkamermeubel bepalen. Met Acanto gaan een tijdloos ontwerp én creatieve vrijheid om uw badkamer in te richten, hand in hand. 

Sphinx Acanto - 1: Stel uw eigen Acanto badmeubel samen

Stel uw eigen badmeubel samen

Maak zelf unieke, persoonlijke combinaties voor uw badkamermeubel. Kies uit de verschillende Acanto wastafels, spiegelkasten en onderkasten. Bepaal zelf de indeling én de uitstraling. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, materialen en afwerkingen. Denk aan glas, metaal, houtdecor of lak. Wat u ook kiest, het kan niet misgaan. Sphinx heeft voor deze serie namelijk grondig onderzoek gedaan naar het gebruiksgemak in de badkamer. Welke producten in de badkamer voor het grijpen moeten liggen, is precies in kaart gebracht. Alle meubelelementen sluiten dan ook goed op elkaar aan. Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair in Sprang-Capelle adviseert u graag over de slimme opbergmogelijkheden.

Maak een afspraak

Al uw badkamerspulletjes slim opgeborgen

De Acanto meubels hebben een modern, tijdloos design en nemen door het slanke ontwerp weinig ruimte in. U kunt de meubels flexibel indelen. Verrassend is bijvoorbeeld de Acanto apothekerskast. Hij is smal en hoog, past in elk hoekje, terwijl als je hem opent zelfs de achterste inhoud goed bereikbaar blijft.

Sphinx Acanto - 2: Al uw badkamerspulletjes slim opgeborgen
Sphinx Acanto - 2: Al uw badkamerspulletjes slim opgeborgen

Acanto wastafel

Binnen de Acanto badkamerserie zijn keramische wastafels in allerlei functionele uitvoeringen te verkrijgen. Wilt u genoeg ruimte voor uw toiletartikelen? Dan is de asymmetrische wastafel met veel aflegruimte aan de rechterzijde een goede keuze. Deze zijde is minimaal verdiept, waardoor uw toiletartikelen ook makkelijker blijven staan. Als design voor u centraal staat, zijn de Slim Rim watafels wellicht iets voor u. Deze hebben een slanke waskomrand en ogen licht en elegant.

Compleet badkamermeubel met maatwerk wasbak

Acanto spiegelkast

Heeft u veel opbergruimte nodig in uw badkamer? Kies dan voor een spiegelkast van Acanto. De aflegplanken bevinden zich aan de binnenzijde van de deuren en zijn te verplaatsen naar een gewenste hoogte. Al uw toiletspulletjes zijn zo binnen handbereik en u heeft toch zicht op de extra spiegel tegen de achterwand. Ook de verlichting is op een slimme manier aangebracht. Deze bevindt zich aan de binnenzijde van de kast en geeft zo bij geopende deuren indirect, zacht licht.

Acanto rimfree toilet en bad

Met de hele Acanto badkamerserie kunt u uw badkamer of toiletruimte inrichten. U heeft de keuze uit verschillende toiletten, bidets, fonteinmeubels en baden met een elegante uitstraling en praktische oplossingen. Zo is het toilet uit de serie voorzien van de Rimfree technologie. Hierdoor ontbreekt de spoelrand en is schoonmaken heel eenvoudig. Het Acanto bad heeft zachte vormen en zorgt voor een aangenaam ligcomfort.

Sphinx Acanto - 4: Acanto rimfree toilet en bad
SPHINX ACANTO: UNIEKE BADKAMERSERIE
Sphinx Acanto - Wastafelmeubel
Sphinx Acanto - Wastafel
Sphinx Acanto - Badkamer
Sphinx Acanto - toilet met zwart wastafelmeubel en handdoekrek

Voordelen Acanto op een rij

Sphinx Acanto biedt u een compleet badkamerconcept dat altijd past. Met de gehele serie is uw badkamer of toilet in te richten. Van spiegelkast tot toilet. Alles is mogelijk, zelfs de keuze in kleuren, materialen en afwerkingen. Zo creëert u een badkamer die helemaal aansluit op uw wensen.

 Veelzijdig en doordacht

Geen enkele serie is zo veelzijdig en doordacht als de Acanto serie. De serie biedt talloze opbergmogelijkheden die u zelf kunt indelen zoals u dat prettig vindt. De serie biedt innovatieve oplossingen, waardoor u uw badkamer heel praktisch kunt indelen. Bovendien heeft de serie met het moderne, ranke ontwerp een elegante, tijdloze uitstraling. 

SPHINX COLLECTIE
 

Sphinx badkamermeubels

 

Sphinx

 

Sphinx Rimfree toilet

Sphinx Acanto - Reviewblok
Wij scoren een
8
8 van 1 10
28-06-2019
Waardering van onze klanten Gedegen advies en prettige "sparringpartner" om samen tot de beste insteek te komen. Zeer prettige samenwerking met de diverse vaklui.
Sphinx Acanto - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties