Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Julianalaan 29
5161 BA Sprang-Capelle
0416 274 358 - info@hoefnagel.com
Aangesloten bij
Grohe
Grohe - Grohe
Badkamerproducten van hoge kwaliteit

Grohe

Of u nu op zoek bent naar een wastafelkraan, een douche, een toilet of badkameraccessoires. Grohe biedt een divers assortiment betaalbare badkamerproducten. Het assortiment kenmerkt zich door prachtig design, gecombineerd met de nieuwste technieken. Wij stellen u graag voor aan dit veelzijdige merk.

BEKIJK DE COLLECTIE

Grohe - 1. Grohe design

Grohe design voor jarenlang plezier

De kranen van Grohe zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan. Ze vormen de perfecte balans tussen kwaliteit, technologie en design. De ontwerpers van Grohe komen telkens met nieuwe technieken voor ultiem comfort, extra veiligheid en duurzaamheid. Ze testen elke kraan grondig en verbeteren elk onderdeel tot in detail. Niet voor niets slepen de kranen internationale designprijzen in de wacht. 

Uw badkamerspecialist Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair in Sprang-Capelle vertelt u graag meer over Grohe.

Maak een afspraak
Grohe - 2. Grohe energie en waterbesparende technieken

Energie- en waterbesparende technieken

Slechts drie procent van het water op aarde is drinkbaar. Met die gedachte is Grohe altijd op zoek naar waterbesparende technieken. Een kraan met Grohe SilkMove ES is energiebesparend en staat garant voor een soepele bediening. Daarnaast hebben de douches en kranen met EcoJoy een waterbesparend element, zonder in te leveren op comfort. Minder waterverbruik betekent ook dat er minder energie nodig is om het water te verwarmen. Goed voor het milieu en uw portemonnee!

Grohe - 3. Grohe Technieken voor veiligheid

Technieken voor veiligheid

Ook op het gebied van veiligheid heeft Grohe slimme technieken. Neem de Grohe Cooltouch. De buitenkant van de kraan blijft koel en de temperatuurbegrenzer zorgt ervoor dat de temperatuur niet zomaar voorbij de 38 graden gedraaid kan worden. Nog een veilige techniek is TurboStat. Thermostaatkranen met deze techniek hebben een extra gevoelig thermo-element. De gewenste temperatuur wordt in een fractie van een seconde bereikt en blijft tijdens uw gehele douche gehandhaafd.

Grohe collectie
 

Grohe badkamerkranen

 

Grohe thermostaatkranen

 

Grohe douchesystemen

 

Grohe rainshower SmartControl

 

Grohe Sensia Arena douchewc

 

Grohe Essence New Colour badkamerkranen

Grohe - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

Grohe - Reviewblok
Grohe - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties