Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Julianalaan 29
5161 BA Sprang-Capelle
0416 274 358 - info@hoefnagel.com
Aangesloten bij
Instamat
Instamat - Instamat
Prachtige manier van verwarmen

Instamat

Ben je op zoek naar een designradiator voor je badkamer? Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair in Sprang-Capelle adviseert je Instamat. Het toonaangevende merk op het gebied van radiatoren. Instamat werkt samen met Europese topproducenten, die zorgvuldig geselecteerd worden op basis van kwaliteit en betrouwbaarheid in levering en design. Zo verzekert Instamat dat haar assortiment voldoet aan de hoge kwaliteitseisen. Maak kennis met de bijzondere radiatoren van Instamat.

BEKIJK DE COLLECTIE

Instamat - 1. Instamat radiotor voor warmte en sfeer

Instamat radiator voor warmte en sfeer

Warmte geeft je badkamer sfeer. Zeker met een radiator van Instamat. Dit merk brengt kwaliteit, design en functionaliteit samen in de uitgebreide collectie aan radiatoren. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, die ieder een andere uitstraling geven aan je badkamer. Naast de badkamer-, design-, paneel-, kolom-, leden- en elektrische radiatoren heeft Instamat ook prachtige accessoires in het assortiment.

Jouw badkamerspecialist Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair in Sprang-Capelle vertelt je graag meer over Instamat.

Instamat badkamerradiatoren

Om goed te kunnen ontspannen is het fijn als de badkamer de juiste temperatuur heeft. Een badkamerradiator kan als hoofdverwarming dienen of als aanvulling op bestaande verwarming en vloerverwarming. Instamat biedt diverse radiatoren die speciaal voor de badkamer zijn ontwikkeld. De Calda, Deco, Milano en de Quadro Bath zijn enkele voorbeelden. Kenmerkend aan deze radiatoren is de klimrek vormgeving. De handdoeken hang je eenvoudig op tussen de buizen.

Instamat - 2. Instamat badkamerradiatoren
Instamat - 3. Instamat elektrische radiator

Instamat elektrische radiator

Een elektrische radiator werkt op stroom en dat heeft veel voordelen. De radiator verwarmt snel, is zuinig en je kunt de radiator overal plaatsen waar een stopcontact aanwezig is. Veel radiatoren van Instamat zijn elektrisch verkrijgbaar, zoals de Flaps, Serie-T, en de Iskol. Een combinatie van cv én elektrisch is ook mogelijk.

Goed om te weten: alle elektrische radiatoren van Instamat voldoen aan de nieuwe EU wet Ecodesign die sinds 1 januari 2018 van kracht is.

Garantievoorwaarden van Instamat

Je wilt natuurlijk lang genieten van je radiator. Om roest tegen te gaan wordt elke radiator van Instamat gelakt met een poeder-epoxylak. Tevens krijg je vijf jaar garantie op de lak en waterdichtheid. Op de elektrische onderdelen van de radiator geldt een jaar garantie. Vraag je badkamerspecialist van Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair naar meer informatie.

Instamat - 4. Instamat garantievoorwaarden
Instamat collectie
Instamat - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van het RIVM.
 

Instamat - Reviewblok
Instamat - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties