Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Julianalaan 29
5161 BA Sprang-Capelle
0416 274 358 - info@hoefnagel.com
Aangesloten bij

Douchebad

Douchebad - Douchebad  

Douchebad: douche en bad combinatie

Een douchebad is handig in een kleine badkamer. Deze douchen-in-bad-oplossing is een uitkomst als je in de badkamer geen ruimte voor een douche en een bad hebt. Een douchebad combineert een bad met een douche. Zo kun je toch lekker snel douchen, of uitgebreid in bad gaan. De perfecte oplossing om ruimte te besparen in je badkamer! 

Advies van je specialist
Douchebad - Advies van uw spec. - Douchebad

Douchebad met deur

Een douchebad is veelzijdig en comfortabel. Meer heb je in de badkamer eigenlijk niet nodig. Het kan echter nóg comfortabeler met een deurtje in het douchebad. De merken HSK en Kinemagic leveren deze douchebaden met deur. Bij de Dobla van HSK verwijder je de deur eenvoudig, zodat je makkelijk in- en uit het bad kunt stappen. Wel zo veilig! Terugplaatsen is ook makkelijk dankzij de houder met magneetsluiting. Vervolgens kun je probleemloos het bad laten vollopen en onderuit zakken in heerlijk warm water. Geïnteresseerd in een douchebad of een bad- douchecombinatie met deur? Kom langs bij Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair in Sprang-Capelle

DOUCHEBAD: RUIMTEBESPAREND EN COMFORTABEL

Douchebad: Bad met douchezone

Je kunt natuurlijk altijd douchen in een gewoon bad. Een douchebad is echter comfortabeler. Het heeft een gedeelte waar de vloer vlakker is. Je staat stabieler en glijdt minder snel uit. Ook het water wordt makkelijker afgevoerd doordat de douchezone wat dieper ligt. Een douche-bad combinatie is dan ook ideaal voor de wat kleinere badkamer of als je ruimte wilt overhouden voor een royaal badkamermeubel.

Douchebad in een kleine badkamer
 
Douchebad - Douchebad

Douchebad met badscherm

Douchebaden hebben vaak een bredere rand, zodat je hierop een badwand of -scherm kunt plaatsen. Je kunt kiezen tussen een schuifbare douchewand of een vaste douchewand, van kunststof of veiligheidsglas. Hiermee spettert het water niet alle kanten op. Neem wel een wand van minimaal 90 cm breed. Zo blijft het water in het bad en kun je onbezorgd douchen. 

Douchebaden in alle vormen

Bij Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair vind je douchebaden in alle vormen en maten. Heb je weinig ruimte in je badkamer of heeft je badkamer een lastige vorm?  Er zijn ook zit- en hoekbaden die een douche en bad in één bieden. Verkrijgbaar in verschillende materialen: acryl, plaatstaal of Quadryl. Vraag Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair in Sprang-Capelle naar de vele mogelijkheden. 

Douchebad - Douchebad
Douchebad met schuifbare douchewand van glas
Een douchebad is comfortabel. Je staat stabiel en glijdt minder snel uit
Greep voor extra steun

Wil je extra steun in je douchebad? Keuco biedt met haar collectie Plan Care elegant vormgegeven badgrepen en douchestangen met een greep.

Bekijk Keuco Plan Care
Douchebad greep voor extra steun
Greep voor extra steun

Wil je extra steun in je douchebad? Keuco biedt met haar collectie Plan Care elegant vormgegeven badgrepen en douchestangen met een greep.

Bekijk Keuco Plan Care
Douchebad thermostaat kraan
Elegante, veilige badkraan

Met een thermostaatkraan van Hansgrohe bespaar je water en douche je veilig doordat de watertemperatuur altijd gelijk blijft.

MEER OVER VEILIG BADDEREN
Douchebad accessoires blauw grijs
Badmat voor warme voeten

Met een lekkere badmat stap je prettig uit bad. Sealskin biedt trendy badmatten van de allerbeste kwaliteit. 

Genieten van sfeermakers
Douchebad - Sfeerbanner-warmte

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Douchebad - Reviewblok
Douchebad - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties