Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Julianalaan 29
5161 BA Sprang-Capelle
0416 274 358 - info@hoefnagel.com
Aangesloten bij
close
Badkamers Waalwijk - Badkamers Waalwijk Badkamers Waalwijk - Badkamers Waalwijk

Badkamers Waalwijk

Bij Hoefnagel Keukens, Tegels & Sanitair vlakbij Waalwijk realiseren we met passie en vakmanschap jouw droombadkamer. Van oorsprong zijn we tegelzetters, inmiddels hebben we ons ontwikkeld tot gerenommeerd badkamer specialist. Onze up-to-date showroom toont inspirerende badkamer opstellingen, sanitair, keukens en tegels. Mogen we je binnenkort welkom heten? We zijn benieuwd naar jouw badkamer wensen en leiden je graag rond in onze winkel.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Badkamers in Waalwijk

Welkom bij Hoefnagel Keukens, Tegels & Sanitair; jouw badkamerspecialist vlakbij Waalwijk. We zijn een Brabants familiebedrijf met gepassioneerde, enthousiaste vakmensen. We leveren badkamers van hoge kwaliteit en doen vaak nieuwe kennis op. Zo volgen we alle vakbeurzen op badkamer gebied en werken we samen met trendspecialist Baden+. We heten jullie van harte welkom in onze badkamerwinkel in de buurt van Waalwijk.

Badkamers Waalwijk - 1. Badkamers in Waalwijk
Badkamers Waalwijk - 1. Badkamers in Waalwijk

Trendy badkamer voorbeelden

Je bent van harte welkom om badkamer inspiratie op te komen doen in onze up-to-date showroom. Diverse badkamer opstellingen volgen de laatste trends. Onze badkamer adviseurs luisteren aandachtig naar je wensen en bespreken de mogelijkheden voor jouw badkamer. Op die manier hebben we bijvoorbeeld deze badkamers in Kaatsheuvel en Waalwijk opgeleverd.

Badkamers Waalwijk - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Sprang-Capelle

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Sanitair Waalwijk

Ook als je op zoek bent naar los sanitair ben je bij Hoefnagel aan het juiste adres. We hebben een uitgebreide collectie badkamer producten in diverse kleuren en materialen. Voor elk type product hebben we een eigen overzicht op onze site. En je bent van harte welkom in onze winkel om het sanitair van dichtbij te bekijken en aan te raken. Want een jouw keuze in sanitair moet goed voelen, toch? Daar geven we je graag advies over. 

Badkamers Waalwijk - 2. Sanitair in Waalwijk
Badkamers Waalwijk - 2. Sanitair in Waalwijk

Ruim assortiment tegels

Hoefnagel is van oorsprong een tegelzet bedrijf. In de jaren 60 begonnen we met het ambacht. Vandaag de dag hebben we nog steeds die liefde voor tegels en het vakwerk wat erbij komt kijken. In onze showroom nabij Waalwijk tonen we een uitgebreide collectie tegels. We vertellen je er graag alles over en helpen je tegels te vinden die bij jou stijl en smaak passen.

Je bent van harte welkom om het sanitair van dichtbij te bekijken en aan te raken

Badkamerwinkel vlakbij Waalwijk

In onze inspiratievolle badkamerwinkel verzorgen we ook het badkamer ontwerp. We gaan samen aan de slag met de badkamer indeling en kiezen producten uit die bij jouw in de smaak smaak vallen. Daarbij kijken we kritisch of het gekozen sanitair bij elkaar en bij de indeling past. Zodra je tevreden bent over de indeling en het sanitair verzorgen wij ook graag het vervolgtraject. Met ons vakkundige team wordt de badkamer zorgvuldig geïnstalleerd en opgeleverd.

Badkamers Waalwijk - 4. Badkamerwinkel Waalwijk
Badkamers Waalwijk - 4. Badkamerwinkel Waalwijk

Bezoek onze sanitairwinkel

Onze showroom nabij Waalwijk is de uitgelezen plek om sanitair uit te zoeken. We hebben baden, douches, toiletten, tegels, badkamermeubels en accessoires sfeervol uitgestald. Graag nodigen we je uit voor een bezoek. Onze badkamer adviseurs zijn benieuwd naar je wensen en plannen. Maak vrijblijvend een afspraak of bel ons even op 0416 274 358.

De zekerheid van Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken