Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Julianalaan 29
5161 BA Sprang-Capelle
0416 274 358 - info@hoefnagel.com
Aangesloten bij
close
Zwart-wit badkamer in Kaatsheuvel Binnenkijken bij een zwart-wit badkamer in Kaatsheuvel - Binnenkijken bij een zwart-wit badkamer in Kaatsheuvel Binnenkijken bij een zwart-wit badkamer in Kaatsheuvel - Binnenkijken bij een zwart-wit badkamer in Kaatsheuvel  
Binnenkijken bij een zwart-wit badkamer in Kaatsheuvel - samenvatting badkamer in Waalwijk

Binnenkijken bij...
Een zwart-wit badkamer 

Gemaakt door:Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Woonplaats:Kaatsheuvel
Type badkamer:Zwart-wit badkamer
Wensen van de klant:Bijzonder tegelwerk en meer licht

Hoe plaats je in een kleinere ruimte met een raam toch een royaal bad, douche en ruim badkamermeubel? Met een slimme indeling is het Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair gelukt. Het bijzondere zwart-witte tegelwerk maakt deze badkamerruimte in Kaatsheuvel bovendien heel elegant. 

Er is voldoende bewegingsruimte in de badkamer door het bad schuin te plaatsen. Hier tegenover is een hoogglans wit badkamermeubel geplaatst met dubbele waskommen. Dit biedt samen met de spiegelkast meer dan voldoende opbergruimte voor het hele gezin. Zo blijft er nog meer dan voldoende ruimte over voor het toilet, de wasmand en de douche.

Zwart-wit tegelwerk

De badkamer in Kaatsheuvel valt op door het bijzondere tegelwerk. De witte wandtegel vormt de basis. Deze wordt afgewisseld met accentstroken van antraciet. Kijk bijvoorbeeld achter het hangende toilet. U ziet hier een strakke strook zwarte tegels met als eye catcher de Geberit bedieningsplaat van het toilet. De antraciete tegel is doorgetrokken op de vloer en in de douche. Dit is een antislip vloertegel. Ook op de douchewand ziet u opvallend tegelwerk. De douche wordt met een prachtige, solide HSK douchecabine afgesloten, zodat water en warmte in de douche blijft. Wel zo comfortabel!

Binnenkijken bij een zwart-wit badkamer in Kaatsheuvel - Zwart-wit tegelwerk
Binnenkijken bij een zwart-wit badkamer in Kaatsheuvel - Meer informatie of advies

Meer informatie of advies?

Wilt u ook een badkamer met tegels die vakkundig op een aparte wijze zijn gelegd? Laat Hoefnagel met u meedenken. Wij gaan graag met u in gesprek om een persoonlijk ontwerp op maat te maken. Hierbij houden we rekening met de ruimte, uw wensen en budget. Wij werken in de wijde omgeving van Oosterhout, Kaatsheuvel, Dongen en Raamsdonk.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken