Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Julianalaan 29
5161 BA Sprang-Capelle
0416 274 358 - info@hoefnagel.com
Aangesloten bij
close
Trend marmer in de badkamer - Trend marmer in de badkamer Trend marmer in de badkamer - Trend marmer in de badkamer

Trend: marmer in je badkamer

Marmer is een natuurproduct dat luxe en elegantie uitstraalt. Niet voor niets halen steeds meer mensen dit mooie materiaal in huis. Met als pronkstuk: de badkamer. In dit blog lees je hoe je marmer kunt toepassen in je badkamer.

Donker marmer

We hebben twee complete marmerlook Baden+ badkamers: een donkere en een lichte variant. Voor het ultieme hotelgevoel hebben we in deze badkamer grote marmerlook tegels geplaatst, van vloer tot aan plafond. Niet van echt te onderscheiden! Let ook op de combinatie van de donkere kleur met de matwitte en fluweelzachte uitstraling van de meubels en het sanitair. Een lust voor het oog.

Trend marmer in de badkamer - 1. Donker en licht marmer
Trend marmer in de badkamer - 1. Donker en licht marmer

Licht marmeren badkamer

Wanneer je deze badkamer binnenstapt, voel je gelijk de luxe sfeer. Op zowel de wand als de vloer zijn elegante marmerlook tegels geplaatst in een XXL-formaat. De kleuren van het marmer zie je terug in de meubels en de kranen: hagelwit en rvs. Zo is de badkamer een totaalplaatje dat klopt. De lichte tinten zorgen ook voor ruimtelijkheid, waardoor de inloopdouche met glazen douchewand extra tot zijn recht komt.

Diversiteit van marmer

Marmer komt uit het Middellandse zeegebied en is erg divers: in tekening en kleur. De grijs-witte variant is vrijwel het meest bekend, maar kleuren als groen en bruin komen ook voor. Echt marmer heeft een prijskaartje, maar tegenwoordig zijn er ook veel marmerlook tegels en accessoires die levensecht zijn. 

Trend marmer in de badkamer - Diversiteit marmer

Marmeren badkamerproducten

In ons assortiment vind je diverse marmerlook tegels. Wil je op een andere manier de marmerlook in je badkamer brengen? Denk dan eens aan meubels of accessoires in marmerlook. Zo hebben we wastafelbladen in ons assortiment met een prachtige marmeren tekening. Ook een opbouwkom van marmer of een douchedrain behoren tot de mogelijkheden.

Trend marmer in de badkamer - 3. Marmeren badkamerproducten + accessoires
Trend marmer in de badkamer - 3. Marmeren badkamerproducten + accessoires

Accessoires in marmerlook

Is je badkamer toe aan een upgrade met extra klasse? Voeg wat accessoires met marmerlook toe. Bijvoorbeeld een zeeppompje, een krukje of een douchewisser. Tip: marmeren accessoires laten zich ook perfect combineren met de kleur goud. Daarmee creëer je dat heerlijke hotelgevoel.

Trend marmer in de badkamer - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek 

Ons inspiratieboek staat vol trends, inspirerende badkamers en slimme adviezen. Voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer snel het boek met 148 pagina's van Baden+ en haal 'm gratis op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

RESERVEER GRATIS INSPIRATIEBOEK

Meer blogs over trends

 

Trend: Betonlook
in de badkamer

Beton geeft je badkamer een stoere, industriële sfeer. In dit blog laten wij zien hoe je de betonlook toepast in je badkamer.

 

Dit zijn de tegeltrends
van dit moment

In dit blog maak je kennis met de tegeltrends van dit moment! Wist je dat terrazzo tegels weer helemaal van nu zijn?

 

Trend: blauw in de badkamer

Blauw is trendy. In het modebeeld, maar ook in het interieur. In een klassiek interieur of juist modern: met deze kleur scoor je altijd. 

Met liefde gemaakt
Afspraak maken