Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Julianalaan 29
5161 BA Sprang-Capelle
0416 274 358 - info@hoefnagel.com
Aangesloten bij
close
Kleine, complete badkamer in Waalwijk Binnenkijken bij een kleine badkamer in Waalwijk - Binnenkijken bij een kleine badkamer in Waalwijk Binnenkijken bij een kleine badkamer in Waalwijk - Binnenkijken bij een kleine badkamer in Waalwijk  
Binnenkijken bij een kleine badkamer in Waalwijk - samenvatting badkamer in Waalwijk

Binnenkijken bij...
Een kleine, complete badkamer 

Gemaakt door:Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Woonplaats:Waalwijk
Type badkamer:Kleine badkamer
Wensen van de klant:Compleet met luxe voorzieningen

Wanneer u deze badkamer in Waalwijk binnenstapt, is er iets wat direct opvalt: hij is compleet! Deze kleine badkamer in Waalwijk bewijst dat een badkamer niet groot hoeft te zijn om luxe voorzieningen te hebben. Met een slim badkamerontwerp zorgde Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair ervoor dat er in deze compacte badkamer niets ontbrak.

Complete badkamerrenovatie

Deze badkamer in Waalwijk is van top tot teen gerenoveerd. De badkamer is opnieuw ingedeeld met nieuw sanitair, maar ook het plafond en het raam zijn aangepakt. Tijdens de renovatie van deze compacte badkamer is het kozijn vervangen door een hardhouten kozijn met draai-/kiepraam en zijn de panelen van het plafond voorzien van LED-verlichting.

Warme uitstraling in de badkamer

De donkere wandtegels met stroken zijn gebruikt in de inloopdouche en achter het wandcloset. De donkere kleurstelling in combinatie met de lichte wandtegels geeft een warme uitstraling. Dit brengt gelaagdheid aan in de badkamer. De antracietkleurige radiator van Instamat sluit hier perfect op aan.

Binnenkijken bij een kleine badkamer in Waalwijk - Warme uitstraling in de badkamer
Binnenkijken bij een kleine badkamer in Waalwijk - Warme uitstraling in de badkamer

Ruime inloopdouche

Om ruimte te besparen is de regendouche ingebouwd in het plafond. Daarnaast is er een handdouche en kunt u met een druk op de knop schakelen tussen de twee douches. De inloopdouche is volledig gelijkvloers gehouden met een Easydrain douchegoot. U loopt deze douche zo in. Het transparante glas van de douchewand laat de ruimte groter lijken.

 

Meer informatie of advies?

Heeft u ook een kleine badkamer en wilt u geen concessies doen? Laat Hoefnagel met u meedenken. Wij gaan graag met u in gesprek om een persoonlijk ontwerp op maat te maken. Wij werken in de wijde omgeving van Oosterhout, Kaatsheuvel, Dongen en Raamsdonk.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Binnenkijken bij een kleine badkamer in Waalwijk - Meer informatie of advies
Met liefde gemaakt
Afspraak maken