Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Julianalaan 29
5161 BA Sprang-Capelle
0416 274 358 - info@hoefnagel.com
Aangesloten bij
close
Keukentrends voor 2023 Luxe keuken met kookeiland en aanrecht in nis, uitgevoerd in zwart marmer met witte aders Luxe keuken met kookeiland en aanrecht in nis, uitgevoerd in zwart marmer met witte aders  
Keukentrends 2023 - Intro

Een kijkje in...

De moderne, luxe keuken van 2023 

Met:Keukenspecialist Hoefnagel uit Sprang-Capelle
Type keukens:Moderne, luxe keukens
Noviteiten:Aanrecht in nis, marmer in verschillende kleuren, elegante overvloeiing naar andere woonruimtes en natuurlijke invloeden.

 

Van verbluffende eye-catchers tot slimme noviteiten en elegante overvloeiingen naar de woonkamer; Hoefnagel neemt je mee in de keukentrends van 2023. Wat dacht je van luxe marmer in trendy kleuren? Of een aanrechtblad dat in een nis geplaatst is? Er zijn allerlei mooie en slimme trends bijgekomen, welke getoond worden met deze kwalitatief hoogwaardige opleveringen van Tristar keukens. Welke keukentrend laat jouw hart sneller kloppen?

Aanrecht in nis

Met een uitsparing in een kastenpartij of muur ontstaat een nis. In de trendy keuken zien we het aanrecht met wasbak steeds vaker in een nis vorm geplaatst worden. De diepte biedt een ruimtelijk effect en scheidt de wasbak van de kookplaat, wat rust creëert. Het stijlvolle karakter wordt versterkt met fraaie ledverlichting voor de keuken. Elegante kleurcontrasten ademen luxe en tonen de kracht van eenvoud. Met deze slimme opzet is de eerste stap naar een ultieme kookbeleving gezet.

Luxe keuken die de trend van aanrecht in nis vorm etaleert
Keukentrends 2023 - Aanrecht in nis & natuurlijke invloeden

Natuurlijke uitstraling

De behoefte naar aardse tinten en luxe marmerstructuren in de keuken neemt een vlucht. Deze natuurlijke invloeden brengen rust en warmte in de ruimte waar gekookt, geborreld en bijgekletst wordt. De combinatie van hout en marmer brengt ook het luxe tintje, wat in de moderne keuken niet mag ontbreken. En met de marmeren bladen, tegels en wandpanelen zijn er tal van verrassende combinaties te maken met bijvoorbeeld een houten vloer, meubel en houten kookaccessoires.

Marmer is helemaal terug en brengt het retro gevoel naar boven. Het luxeproduct is in diverse kleuren verkrijgbaar. Welke kleur past bij jou?

Aardse tinten en luxe marmerstructuren nemen een vlucht in de keuken 

Royaal kookeiland

Een kookeiland met krukken is een heerlijke binnenkomer na een lange dag. Het zicht op de kookplaat, bar en het prachtige keukenblad is een bron van energie. Bovendien is het een heerlijke plek om even bij te praten. Een lamp boven het kookeiland met ledverlichting versterkt de gezellige, rustieke sfeer. Kleurcontrasten brengen een vleugje levendigheid, waarbij de keuze voor wit marmer met gouden of zwarte aders de exclusiviteit van het kookeiland naar een hoger niveau tilt.    

Keukentrends 2023 - Royaal kookeiland & Overvloeiing naar woonkamer
Keukentrends 2023 - Royaal kookeiland & Overvloeiing naar woonkamer

Synergie tussen keuken en woonkamer

De keuken gaat steeds meer in de woonkamer op. Overvloeiingen in kleur, materiaal en stijl worden subtieler en fraaier. Denk aan kasten en meubels, maar ook een kookeiland dat optisch de woonkamer binnenkomt. Je zult versteld staan van het ruimtelijke gevoel dat ontstaat, waarbij je kunt kiezen tussen slimme verbindingen, zoals eettafel stoelen en barkrukken in dezelfde stijl. Wil je je soms ook kunnen afsluiten van de keuken? Plaats de zitbank dan zo dat je de keuken niet direct ziet. Dan behoud je eenheid, maar ben je niet steeds met de keuken bezig.

Toe aan de volgende stap?

Wil je ook een moderne, luxe keuken in de laatste trends? We denken graag met je mee en schetsen we samen een keukenontwerp op maat. Hierbij houden we rekening met de ruimte, je wensen en budget. Wij werken in de wijde omgeving van Oosterhout, Kaatsheuvel, Dongen en Raamsdonk.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Keukentrends 2023 - Meer informatie of advies
Met liefde gemaakt
Afspraak maken