Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Julianalaan 29
5161 BA Sprang-Capelle
0416 274 358 - info@hoefnagel.com
Aangesloten bij
close
Industriële doucheruimte: een trendy douchebeleving - Industriële doucheruimte: een trendy douchebeleving Industriële doucheruimte: een trendy douchebeleving - Industriële doucheruimte: een trendy douchebeleving

Inspirerende tips voor een industriële doucheruimte

Steeds vaker maakt minimalisme plaats voor stoer. In de interieurs, winkels en trends zien we industriële meubels terug. Wat te denken van grote fabriekslampen, betontegels en metalen werkbanken? Deze meubels zijn typerend voor de industriële woonstijl, die helemaal van nu is. 

Deze stoere woonstijl kun je goed laten terugkomen in de badkamer. Vooral de doucheruimte geeft je gemakkelijk een stoere sfeer. Wij geven je drie handige tips voor een industriële doucheruimte. Lees mee en laat je inspireren! 

Douchen op beton

Douchen alsof je op echt beton staat. Industriëler kan bijna niet! De douchebak Stonetto van Duravit is nu ook verkrijgbaar in betongrijs. De douchebak heeft een robuust karakter, maar voelt toch fluweelzacht aan. Dat komt door het fijne, hoogwaardige mineraalgietmateriaal. Om het douchen extra comfortabel te maken is de douchebak antislip én krasbestendig. De nauwelijks zichtbare afloop zorgt voor een goede afvoer van het water. Zelfs grote hoeveelheden water, van bijvoorbeeld een mooie watervaldouche, zijn voor deze douchebak geen punt.

Industriële doucheruimte: een trendy douchebeleving - alinea 1 en 2
Industriële doucheruimte: een trendy douchebeleving - alinea 1 en 2

Industriële douchecabine

Je kent ze wel. Van die mooie, industriële stalen deuren die onze woningen bijzonder maken. Geïnspireerd op deze deuren zijn er nu ook stalen douchecabines. Voorzien van veiligheidsglas met antikalkcoating, zodat je er lang van kunt genieten. Combineer de stoere douchecabine bijvoorbeeld met zwarte kranen, voor een extra industrieel effect.

Stoere douchemogelijkheden

Je industriële doucheruimte is natuurlijk niet compleet zonder stoere kranen en accessoires. Kijk eens naar een douche in een robuuste vorm, zoals een vierkante douchekop. Ook unieke kleuren als brons, goud en rosé goud staan prachtig in een industriële doucheruimte. Accessoires zorgen tenslotte voor de finishing touch van je industriële doucheruimte. Denk aan een ladder voor je handdoeken, of een industriële lamp in de badkamer. Zo is je stoere doucheruimte compleet. 

Industriële doucheruimte: een trendy douchebeleving - stoere douchemogelijkheden
Industriële doucheruimte: een trendy douchebeleving - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek 

Ons inspiratieboek staat vol trends, inspirerende badkamers en slimme adviezen. Voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer snel het boek met 148 pagina's van Baden+ en haal 'm gratis op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

RESERVEER GRATIS INSPIRATIEBOEK

Meer inspirerende blogs

 

Industrieel: 5x ideeën
voor je badkamer

In het ontwerp van een industriële badkamer bepalen kleuren en materialen de hele uitstraling.

 

Trend: Betonlook
in de badkamer

Beton geeft je badkamer een stoere, industriële sfeer. In dit blog laten wij zien hoe je de betonlook toepast in je badkamer.

 

Met zwart snel een trendy badkamer

Met zwarte accessoires geef je de badkamer direct een moderne upgrade. Lees hier over de leukste items in deze trendy kleur.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken