Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Julianalaan 29
5161 BA Sprang-Capelle
0416 274 358 - info@hoefnagel.com
Aangesloten bij

Familiebadkamer in Bathmen 

Binnenkijken bij familie Valk - Binnenkijken bij familie Valk  

Binnenkijken bij...
Familie Valk

Aan het woord:Familie Valk
Woonplaats:Bathmen
Type badkamer:Landelijke familiebadkamer vol technische snufjes

 De ultieme familiebadkamer vol technische snufjes

‘Strak landelijk’ noemen Diana en Erwin de stijl van hun nieuwe huis. Ze bouwden het zelf, aan de rand van hun dorp Bathmen. Letterlijk landelijk dus. Dat was dan ook het thema voor het interieur. Desalniettemin is de familiebadkamer vooral bijzonder door de technische snufjes.

Binnenkijken bij familie Valk - afbeeldingen
Binnenkijken bij familie Valk - afbeeldingen

Natuurtinten en natuurlijke materialen

Diana en haar man houden van natuurtinten en natuurlijke materialen. Dat zie je dan ook terug in de hele woning, zowel binnen als buiten. Op advies van de Baden+ badkamerspecialist heeft familie Valk steeds dezelfde materialen gebruikt in de verschillende ruimten in het huis. Zelfs de houten vloer zie je terug in de badkamer. Dat zijn tegels in houtlook, maar die lijken zó echt!

De natuurlijke materialen en tinten geven rust.

Luxe badkamer als in een hotel

Op het wensenlijstje voor de familiebadkamer stond in elk geval een ruime inloopdouche met een grote stortdouchekop, zoals je vaak in een hotel ziet. De Baden+ badkamerspecialist adviseerde ook een Sunshower. Het is echt een traktatie na het sporten. Vooral lekker tegen spierpijn en ideaal voor een koukleum zoals Diana. “Je bent meteen warm!”

Binnenkijken bij familie Valk - Bad en douche
Binnenkijken bij familie Valk - Bad en douche

Met de app in bad

Een bad was geen prioriteit, maar bij het zien van dit bad in de showroom was familie Valk direct verkocht. Je past er makkelijk met zijn tweeën in. Het bad heeft een bijzonder vulsysteem, van onderaf via het afvoerputje. Hierdoor is er geen badkraan nodig. Het bad wordt digitaal bedient met een technisch systeem in de muur. Dat systeem is ook via een app op afstand te bedienen. Onderweg naar huis kun je het bad al vullen.

Handige indeling voor de familiebadkamer

Familie Valk is vooral blij met de handige indeling van deze badkamer. Erg handig voor een gezin met twee kinderen. Er kunnen prima twee personen naast elkaar aan het unieke badkamermeubel terecht, terwijl de derde onder de douche staat. Uitermate efficiënt dus! Het meubel is voor familie Valk op maat gemaakt.

Deel dit artikel
Binnenkijken bij familie Valk - Banner - Badkamerboek

Een cadeautje, het Baden+ Lookbook!

Boordevol badkamerinspiratie met binnenkijkers, moodboards en heel veel productinformatie. Haal dit prachtige 132-pagina tellende badkamerboek gratis op bij jouw Baden+ specialist.

Direct contact opnemen
Binnenkijken bij familie Valk - Reviewblok
Binnenkijken bij familie Valk - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties