Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Julianalaan 29
5161 BA Sprang-Capelle
0416 274 358 - info@hoefnagel.com
Aangesloten bij
close


Binnenkijken bij...
Een en suite badkamer in Dongen

Binnenkijken bij een en suite badkamer in Dongen - Binnenkijken bij een en suite badkamer in Dongen Binnenkijken bij een en suite badkamer in Dongen - Binnenkijken bij een en suite badkamer in Dongen  
Binnenkijken bij een en suite badkamer in Dongen - samenvatting ensuite badkamer in Dongen

Binnenkijken bij...
Een en suite badkamer 

Gemaakt door:Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Woonplaats:Dongen
Type badkamer:En suite badkamer
Wensen van de klant:Compleet met luxe voorzieningen

Ervaar het hotelgevoel in huis met een en suite badkamer

Stap binnen in deze en suite badkamer, waar grenzen tussen slaapkamer en badkamer vervagen. In het hart van Dronten heeft badkamerspeciaalzaak Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair een stoere badkamer gerealiseerd die een open verbinding heeft met de slaapkamer, maar toch voldoende privacy biedt. Ben je je aan het oriënteren op een en suite slaapkamer? Laat je inspireren door dit project.

Waarom een en suite badkamer?

Voor de familie in Dronten was het creëren van en suite slaapkamer een grote wens. Doordat de de badkamer direct aan de slaapkamer grenst, hoeven bewoners niet ver te lopen om gebruik te maken van de badkamerfaciliteiten. Ook bevordert een en suite badkamer een gevoel van luxe en privacy. Nu ze hun eigen badkamer hebben, hoeven ze deze niet meer te delen met de andere gezinsleden. 

Deze inloopdouche biedt een plek van ontspanning in het hart van deze en suite badkamer.

Binnenkijken bij een en suite badkamer in Dongen - Waarom een en suite badkamer?
Binnenkijken bij een en suite badkamer in Dongen - Waarom een en suite badkamer?

Ruime inloopdouche in de slaapkamer

Terwijl een subtiel muurtje discreet privacy biedt ten opzichte van de slaapkamer, loop je zo de doucheruimte in. De transparante glaswand wordt geaccentueerd door de stoere matzwarte stijlen.

De - eveneens matzwarte - thermostaatkraan met zowel een regendouche als een handdouche, belooft een luxe douche-ervaring. Let ook op de positie van de bediening. De knoppen zijn net buiten de douche geplaatst zodat je de kraan makkelijk aanzet, maar niet direct onder de eerste koude spetters hoeft te staan.

Met een en suite badkamer wordt je slaapkamer de ultieme plek om tot rust te komen

Tandenpoetsen in de slaapkamer

Met een elegant en praktisch ontworpen wastafel van Primabad in deze en suite badkamer in Dongen, begint het stel hun ochtenden fris en fruitig. Er is voldoende licht bij het eikenhouten meubel van de cilindervormige lampen van Looox en de spiegel met verlichting, eveneens van Primabad.

Ook in dit deel van de en suite badkamer zien we matzwart terugkomen. Ditmaal op de inbouwkraan van Hotbath. Het zwart vormt een prachtig contrast met de sierlijke, witte opbouwkom. Aan de muur hangt een witte designradiator die deze stoere en suite badkamer aangenaam verwarmt.

Binnenkijken bij een en suite badkamer in Dongen - Tandenpoetsen in de slaapkamer
Binnenkijken bij een en suite badkamer in Dongen - Tandenpoetsen in de slaapkamer

Denk aan je privacy in een en suite badkamer

Terwijl de en suite badkamer een gevoel van openheid en verbondenheid creëert, is privacy nog steeds een belangrijke aspect om in de gaten te houden. Dankzij subtiele scheidingswandjes, is de douche gedeeltelijk afgeschermd en zit het toilet verstopt achter een tweede muurtje. Zo kunnen de bewoners genieten van de voordelen van een en suite badkamer zonder concessies te doen aan hun persoonlijke ruimte. 

En suite badkamer afsluiten?

In Dongen heeft de en suite badkamer een open verbinding met de slaapkamer, maar optioneel kun je ook een deur toevoegen. Wat dacht je van charmante en suite deuren of een semi-transparante deur van rookglas? 

Binnenkijken bij een en suite badkamer in Dongen - En suite badkamer indeling

De en suite badkamer indeling

In dit project hebben we de kleine badkamer samengevoegd met de slaapkamer. Door de tussenmuur door te breken ontstond er een open ruimte. De muur waar eerst de deur naar de badkamer zat, hebben we dichtgemaakt zodat er ruimte ontstond om een badmeubel op te hangen. Tenslotte plaatsten we twee scheidingswandjes waardoor er een ruimere douche én privacy ontstaat.

De wanden betegelden we met een stoere betonlook en de vloer met een warme houtlook tegel die de slaapkamer met de badkamer verbindt. De zwarte en witte accenten geven het geheel een industriële look. 

Waar moet je op letten bij het uitzoeken van een en suite badkamer?

Wil je ook een en suite badkamer? Laat Hoefnagel met meedenken. Voordat je een en suite badkamer van je dromen aanschaft, is het slim om te kijken of dit ook echt mogelijk is op de beoogde plek. Samen kijken we of er ruimte is voor leidingen (vooral als je een vrijstaand bad wilt - die moeten namelijk ook ergens naartoe!) en of de vloer het gewicht van je bad aankan. En we kijken naar de ventilatiemogelijkheden - want dat vocht moet natuurlijk ergens naartoe kunnen.

Wij geven graag tips en advies om een en suite badkamer naar wens te maken. Ook het installatiewerk kunnen we verzorgen. Alles onder één dak, wel zo fijn!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Binnenkijken bij een en suite badkamer in Dongen - Waar moet je op letten bij het uitzoeken van een en suite badkamer?
Binnenkijken bij een en suite badkamer in Dongen - Veelgestelde vragen over een en suite badkamer

Veelgestelde vragen over een en suite badkamer

 • Welke nadelen en suite badkamer?
  Hoewel een en suite badkamer tal van voordelen biedt, moeten we ook de kleine nadelen erkennen, zoals mogelijk ruimteverlies en een hogere luchtvochtigheid in de slaapkamer. Maar maak je geen zorgen, met doordacht ontwerp en goede ventilatie komen we een heel eind. 
 • Wat is een badkamer en suite?
  Een en suite badkamer is een badkamer die direct aan je slaapkamer grenst. Van oorsprong betekent en suite een combinatie van een voor- en achterkamer met een schuifdeur ertussen. Je kunt de deur ook weglaten, zoals bij deze en suite badkamer. 
 • Een kleine badkamer en suite, kan dat?
  Zeker weten! Het is verrassend hoeveel je kunt bereiken met een kleine ruimte. Met wat creativiteit en een doordachte aanpak kun je een badkamer bij je slaapkamer trekken op een stijlvolle manier.
 • Hoeveel loopruimte in badkamer? 
  Om ervoor te zorgen dat je comfortabel kunt bewegen in een badkamer, is het belangrijk om genoeg ruimte te hebben. We raden aan om minstens 65 cm ruimte vrij te laten rondom de dingen in de badkamer, zoals de wastafel en het toilet. Op die manier kun je gemakkelijk langs alles lopen en voelt het niet krap.
 • Badkamer in slaapkamer: hoe ga je om met vocht?
  Tijdens het douchen en baden komt er vocht vrij, dus een ventilator kan helpen om vochtproblemen. Ook is het slim om vochtbestendige verf en tegels te gebruiken, en regelmatig te ventileren door ramen of deuren te openen na het douchen. 
Binnenkijken bij een en suite badkamer in Dongen - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Sprang-Capelle

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken