Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Julianalaan 29
5161 BA Sprang-Capelle
0416 274 358 - info@hoefnagel.com
Aangesloten bij
close

BADKAMER MET
PORTUGESE TEGELS
Nis in de badkamer, voorzien van houten wandplanken en Portugese tegels Nis in de badkamer, voorzien van houten wandplanken en Portugese tegels  
Binnenkijken bij een badkamer met Portugese tegels in Waalwijk - Binnenkijken in een badkamer met Portugese tegels

Binnenkijken bij...
Een badkamer met Portugese tegels

Gemaakt door:Hoefnagel Tegels, Keukens & Sanitair
Woonplaats:Waalwijk
Type badkamer:Badkamer met Portugese tegels
Wensen van de klant:Een badkamer met een warme uitstraling, een luxe douche en ruimte voor decoraties


Toen de familie Klijn hun droombadkamer beschreef begonnen onze vingers direct te jeuken. Het gezin uit Waalwijk heeft namelijk een zwak voor bijzondere tegels en natuurlijke invloeden. We maakten een ontwerp waar Portugese tegels, eiken en luxe sanitair de hoofdrol vertolken. Het resultaat: een badkamer met een slimme indeling en warme uitstraling. Kijk je mee naar deze unieke invulling van een badkamer met Portugese tegels?

Portugese tegels

Tegels met een patroon maken een statement in de badkamer. Waar de zachte kleuren een gevoel van warmte bieden, zorgen unieke dessins voor een speels effect. Wij kozen voor Portugese tegels, die we omringden met zachte basistegels in roodbruin en zachtgrijs. De nis met eiken wandplanken, waar deze accenttegels op de wand terugkomen, reflecteert een wandeling door de straten van Lissabon. In de douchehoek, waar we de Portugese tegels ook plaatsten, voelt elke douchesessie een culturele reis naar het warme Portugal.

Binnenkijken bij een badkamer met Portugese tegels in Waalwijk - Tegels & Inloopdouche
Binnenkijken bij een badkamer met Portugese tegels in Waalwijk - Tegels & Inloopdouche

Inloopdouche met deur

We richtten de douchehoek in met een inloopdouche met douchedeur. Hier wordt de warmte van de culturele reis extra benadrukt met een regendouche. Deze brengt niet alleen water op je lichaam, maar ook ontspanning door de zachte straal en het typische geluid van regendruppels. Om de ruimtelijke sfeer van de badkamer te versterken plaatsten we een inbouw doucheset en glazen douchewand en douchedeur.

Portugese tegels maken een statement in de badkamer

Dubbele wastafel

Om de ochtend- en avondroutine zo comfortabel mogelijk te maken viel het oog van de familie Klijn op dit badkamermeubel met dubbele wastafel. De kranen, brede spiegel met dubbele verlichting en handdoekhouders zorgen voor een aangenaam gezamenlijk moment in de badkamer. Ook de royale onderkasten, waar de natuurlijke uitstraling van de eiken wandplanken terugkomt, bieden voldoende opbergruimte voor alle benodigdheden.

Binnenkijken bij een badkamer met Portugese tegels in Waalwijk - Dubbele wastafel & Kranen zelfde kleur
Badkamer met inbouw doucheset en opbouw wastafelkraan in de kleur chroom

Kranen in dezelfde kleur

Een doordachte manier om harmonie in de badkamer te creëren, is door kranen in dezelfde kleur terug te laten komen. In deze badkamer met Portugese tegels kozen we voor badkamerkranen en een doucheset in tijdloos chroom, wat zorgt voor een subtiel stralend contrast op alle zachte kleuren. Details als de chromen afvoerplug en knop maken het plaatje compleet. 

Kranen in dezelfde kleur brengen harmonie in de badkamer

Hangend toilet

In de toilethoek lieten we chroom terugkomen bij de toiletrolhouder en toiletborstelhouder. Deze accessoires versterken de luxe uitstraling van het hangend toilet, die met zijn zwevende karakter ruimtelijkheid biedt. Het achter de tegels weggewerkte inbouwreservoir geeft met een eiken plankje stijlvol de ruimte voor badtextiel en decoraties.

Hangend wit toilet en bedieningspaneel in de badkamer
Binnenkijken bij een badkamer met Portugese tegels in Waalwijk - Toilet & Accessoires

Badkamer accessoires

Deze badkamer met Portugese tegels verfraaiden we met glazen zeeppompjes en badtextiel in natuurlijke tonen. Qua kleurgebruik pasten we zowel complementaire als contrasterende kleuren toe. Waar grijs, geel en rood naadloos aansluiten op de kleuren van het meubilair en sanitair, bieden zwart, wit en groen een onderscheidend, maar sfeervol tintje aan de natuurlijke uitstraling van de badkamer.

 

Wil jij ook een badkamer met Portugese tegels?

Bij Hoefnagel ontwerpen we badkamers die uitblinken in functionaliteit, ambiance en verfijning. We ontwerpen en installeren graag een badkamer met Portugese tegels voor jou. Samen kijken we welk sanitair en meubilair hierop aansluit. Bezoek onze showroom in Sprang-Capelle en ervaar Portugese tegels in het echt. Mogen we je binnenkort verwelkomen?

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Binnenkijken bij een badkamer met Portugese tegels in Waalwijk - Ook een badkamer met Portugese tegels?
Met liefde gemaakt
Afspraak maken