Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Julianalaan 29
5161 BA Sprang-Capelle
0416 274 358 - info@hoefnagel.com
Aangesloten bij
close
Badkamer met schuin dak in Alphen Binnenkijken bij een badkamer met schuin dak in Alphen - Binnenkijken bij een badkamer met schuin dak in Alphen Binnenkijken bij een badkamer met schuin dak in Alphen - Binnenkijken bij een badkamer met schuin dak in Alphen  
Binnenkijken bij een badkamer met schuin dak in Alphen - samenvatting badkamer in Alphen

Binnenkijken bij...
Een complete badkamerrenovatie 

Gemaakt door:Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Woonplaats:Alphen
Type badkamer:Badkamer met schuin dak
Wensen van de klant:Complete badkamer met meer licht

Een lichte, complete badkamer onder een schuin dak. Dat is het resultaat van een grondige badkamerrenovatie in Alphen. Badkamerspecialist Hoefnagel uit Sprang-Capelle tekende hiervoor eerst een logisch ontwerp dat rekening houdt met de schuine muren. In het ontwerp werd ook een raam ingetekend voor meer lichtinval.  

Complete badkamerrenovatie in Alphen

Hoefnagel is in deze badkamer grondig te werk gegaan. De badkamer is voorzien van een nieuw plafond van lichte panelen met ingebouwde ledverlichting. Daarnaast is er op een logische plek een groot dakraam geplaatst om extra lichtinval in de badkamer te creëren. De ruimte lijkt hierdoor veel groter. Onder het raam kon een hangend toilet worden geplaatst. Hiernaast kwam een luxe douche.

Badmeubel op maat

Eyecatcher in deze badkamer is een grote ovalen opzetkom op een royaal badkamermeubel Het badkamermeubel met composiet stenen blad is volledig op maat gemaakt. Het blad is geplaatst over de gehele lengte van de badkamer. Zo kan de klant de ruimte onder de schuine wanden optimaal benutten.

Binnenkijken bij een badkamer met schuin dak in Alphen - Badmeubel op maat
Binnenkijken bij een badkamer met schuin dak in Alphen - Badmeubel op maat

Luxe inloopdouche

Naast een wandcloset is de badkamer voorzien van een luxe doucheruimte. In de inloopdouche zijn zowel een plafonddouche als een handdouche geplaatst. Schakelen tussen deze twee manieren is met dit Grohe douchesysteem eenvoudig, waardoor iedereen op zijn eigen manier kan douchen.

 

Moderne badkamer met antraciete tegels

De gehele badkamer is strak afgewerkt met grote wand- en vloertegels. De antraciete tegels geven de badkamer een moderne uitstraling. De grijze kleur past perfect bij de houttint van het badkamermeubel. De badkamer is zo tijdloos, ruim, licht en van alle gemakken voorzien. Van deze badkamer kun je jarenlang genieten, zonder dat de badkamer zijn eigentijdse karakter verliest.

Binnenkijken bij een badkamer met schuin dak in Alphen - Meer informatie of advies
Binnenkijken bij een badkamer met schuin dak in Alphen - Meer informatie of advies

Meer informatie of advies?

Wilt u uw badkamer compleet renoveren? Laat badkamerspecialist Hoefnagel uit Sprang-Capelle met u meedenken. Wij gaan graag met u in gesprek om een persoonlijk ontwerp op maat te maken. Wij werken in de wijde omgeving van Oosterhout, Kaatsheuvel, Dongen en Raamsdonk.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken