Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair
Julianalaan 29
5161 BA Sprang-Capelle
0416 274 358 - info@hoefnagel.com
Aangesloten bij
close
Badenplus folder 2024-2 - Badenplus folder 2024-2 Badenplus folder 2024-2 - Badenplus folder 2024-2

BADEN+ FOLDER
UNIEKE BADKAMERS: ONZE PASSIE

Onze folder staat bomvol inspiratie! Blader door de folder en laat je verrassen door diverse badkamerstijlen, talloze ideeën en producten. Wat past bij jou? Groots, warm en puur met een riant loft-gevoel? Of ga je all-out met kleur? Daar krijg je energie van! Liever tot rust komen? Dan is een serene badkamer wellicht meer iets voor jou. Kom dan vooral binnenkijken bij de natuurlijke badkamer die we voor familie De Rooij realiseerden. Welke stijl spreekt jou het meest aan? 

Neem een kijkje in onze folder!

 

Iets leuks gezien?

Wil je meer weten over de badkamertrends Loft of Highlights? Wil je aan de slag met de indeling van jouw nieuwe badkamer in onze 3D online ontwerptool? Of wil je het Baden+ Badkamerboek reserveren? Geen probleem! Hier vind je de linkjes uit de folder:

 

Badenplus folder 2024-2 - Linkjes uit de folder | Afspraak maken
Industrieel badkamerontwerp

Advies en tips voor je nieuwe badkamer

Deze editie draait om unieke badkamers en vakmanschap. Bij Hoefnagel Tegels, Keukens en Sanitair staan we bekend om ons deskundig advies, ontwerp en een vakkundige installatie. Blader door de folder en vind alvast enkele productsuggesties.

In de winkel nemen we graag de tijd voor je. We vertellen je wat de mogelijkheden zijn en we gaan graag voor je aan de slag met een uniek en persoonlijk badkamerontwerp.

PLAN EEN ADVIESGESPREK

Meer inspiratie

 

Gratis badkamer inspiratieboek

Reserveer 'm bij jouw winkel.

 

Trend: Loft met een warme puurheid

Je bent zelfverzekerd, stoer en je wilt een warme badkamer die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Maak kennis met jouw evenbeeld: de Loft badkamer.

 

Trend: highlights colour clash

Laat je verleiden door deze gedurfde stijl, die een feest van kleuren in je badkamer ontketent. Gewaagde keuzes kunnen heel lonend zijn, toch? Ontdek onze visie op deze speelse trend.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken