Logo Hoefnagel
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Over ons

Over Hoefnagel Badkamers

Over ons

Al 40 jaar zijn wij, van Hoefnagel badkamers, gepassioneerd bezig met het samenstellen van de perfecte badkamer voor onze klanten. Bij Hoefnagel badkamers staat er altijd een team van showroommedewerkers klaar om u optimaal van dienst te zijn.

Perfect ontwerp aansluitend bij uw smaak

Door uitgebreid om de tafel te gaan zitten inventariseren we uw ideeën over de perfecte badkamer. Deze gaan wij, van Hoefnagel badkamers, vervolgens vertalen in een verrassend en bij uw smaak passend ontwerp. Als u ook wilt profiteren van de ontwerpkwaliteiten van Hoefnagel badkamers maak dan een afspraak bij ons in de showroom. Dan gaan we met elkaar aan de slag.

Erg breed assortiment

Bij Hoefnagel badkamers hebben wij een grote showroom met een erg uitgebreid assortiment. Bij ons heeft u keuze uit heel veel A-merken, zoals Geberit, Grohe, Ideal Standard en Sealskin. Naast A-merken hebben wij ook het Baden+ huismerk met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Baden+ is exclusief verkrijgbaar bij de Baden+ winkels, waar Hoefnagel badkamers één van is.

Vtwonen badkamercollectie dealer

Hoefnagel Badkamers is vtwonen badkamer dealer geworden. Kom naar onze showroom en bekijk onze prachtige vtwonen opstelling in onze showroom. Laat uw verrassen door de mogelijkheden! Met een extra ruim vrijstaand bad, origineel van vorm, baadt u luxe en stijlvol. Het bad is uit een stuk gemaakt en zelfs de stop heeft dezelfde kleur powder white. Het badwater blijft lekker lang op dezelfde temperatuur door het materiaal van hars en natuursteen. Combineer het chique bad met een vrijstaande badkraan en de unieke wastafel Shell in de kleur graphite of powder white. Opvallend aan deze wastafel zijn de royale aflegruimte en de binnen vorm met afgeronde hoeken. Ook een trendy vtwonen badkamer? Onze adviseurs laten u graag de mogelijkheden zien!

Snelle levering van uw badkamer

Na de ontwerpfase gaan we aan de slag met het installeren van uw badkamer. Bij Hoefnagel badkamers kunt u uitgaan van een snelle levering. Ons doel is u zo snel mogelijk van uw badkamer te laten genieten. Ook komt u door een duidelijke planning niet voor verrassingen te staan bij Hoefnagel badkamers.

Hoefnagel Badkamers werkt in de ruime omtrek van Sprang Capelle

Natuurlijk staan wij graag klaar voor onze klanten in de wijde omgeving. Hoefnagel Badkamers heeft in de afgelopen jaren heel veel badkamers gerealiseerd in o.a. Waalwijk, Kaatsheuvel, Dongen en Raamsdonksveer.

Kwaliteit en oog voor detail

Hoefnagel badkamers let extra goed op details, zodat alles echt naar wens is. Geen irritaties door kleine slordigheden. Het resultaat dat wij van Hoefnagel badkamers leveren is perfect.

Neem nu contact op met Hoefnagel badkamers. Wij verwelkomen u ook graag in onze showroom. Bekijk hier de openingstijden.

Direct contact opnemen