Logo Hoefnagel
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Hansgrohe

Hansgrohe

Hansgrohe
Logo_red-dot-ranking_Hansgrohe.jpg

Hansgrohe brengt plezier in de badkamer en is hét merk voor douches, badkamer- en keukenkranen, thermostaten en afvoeren. Sinds 1901 zijn kwaliteit en verantwoordelijkheid voor water de inspiratie om dit plezier steeds weer te vergroten. Douches en kranen van Hansgrohe staan niet alleen voor perfecte techniek en functie, maar ook voor producten die door hun buitengewone design aan meer plezier bijdragen. Of dit nu in de badkamer, douche of keuken is. De producten zijn beloond met talrijke prijzen vanuit de hele wereld om hun innovatieve technologie en het hoogste niveau van functionele kwaliteit en design. Met uitvindingen zoals de glijstang, verstelbare douchestralen, het QuickClean anti-kalksysteem, de AirPower doucheregen en de waterbesparende EcoSmart technologie geldt Hansgrohe als innovatief leider in de internationale sanitairbranche.

Doucheplezier XXL

Met Raindance heeft Hansgrohe het douchen opnieuw uitgevonden. Het idee erachter: grote douches zorgen voor een brede doucheregen die uw lichaam helemaal omhult, zonder dat er meer water voor nodig is. AirPower is de unieke douchetechnologie van Hansgrohe die doucheplezier XXL mogelijk maakt. Water wordt heel slim vermengd met lucht waardoor volumineuze druppels ontstaan, vergelijkbaar met een tropische regenbui. U wilt nooit meer anders!

Designleider van de sanitairbranche

In de actuele ranglijst van het International Forum Design (iF) van de beste ondernemers ter wereld, staat Hansgrohe op het gebied van design op de 6e plaats van de bijna 2.000 vermelde bedrijven. Met 1.080 punten laat Hansgrohe ondernemingen als BMW, Daimler, Audi, Hewlett Packard, Loewe en Porsche achter zich en voert de Design-hitlijst van de sanitairbranche aan.

Deel dit item via: