Logo Hoefnagel
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Keukens

Keukens

Keukens
startpagina-2.jpg
sfeer_SFEER_WS9070FM.jpg
04-Keulen-011.jpg
06-Stockholm-016.jpg
Lokatie-014.jpg
Lokatie-043.jpg

Als iets in je huis zeker zo intensief gebruikt wordt als de woonkamer is het de keuken wel.
En waar gaat u de keuken voor gebruiken? Is dat voornamelijk koffiezetten en opwarmen van magnetronmaaltijden, of is koken uw hobby en verzorgt u regelmatig een uitgebreid diner? Voor beide is het natuurlijk prettig om dit in een sfeervolle gebruiksvriendelijke keuken te doen geheel naar uw smaak. 
Maar als u zelf voor de keuze staat hoe uw keuken er precies uit moet zien en wat u erin wilt hebben, blijkt dat niet eenvoudig. Daarom is het prettig om met vakmensen samen te werken die u goed voorlichten en uw wensen realiteit maken.

Graag verwelkomen wij u in onze ruimte showroom

Wij willen graag met onze ervaring, een adviserende stem aan uw keuze toevoegen om u lang van uw nieuwe badkamer te laten genieten. Het is daarom ook belangrijk om de installatie door een team van gemotiveerde vakmensen, die wij in huis hebben, te laten verzorgen en dat bij u alles naar wens verloopt. In onze showroom vindt u vele opstellingen zodat u een goed indruk krijgt wat allemaal mogelijk is. U krijgt een goede indruk hoe uw keuken of badkamer eruit komt te zien want de offerte wordt vergezeld van een 3D-presentatie.